• HJEM
  • BLOGG
  • OPPSKRIFTER
  • LIVSSTIL
  • KONTAKT
  • OM MEG

ISBITER AV KAFFE – PERFEKT TIL ISKAFFE

2. juli 2020

Hva

Forfriskende iskaffe som kjøler på en varm sommerdag er noe av det beste jeg vet! 

Skal kaffen holde seg kald lenger er det essensielt og bruke isbiter, men for at den ikke skal bli vannet ut er det genialt og lage isbiter av kaffe!


Hvorfor

Det er også en fin måte å bruke opp restene av kaffen. Har du mye kaffe til overs kan du også sette den i kjøleskapet og bruke det som iskaffe senere. Min oppskrift på iskaffe med den beste veganske melken finner du her!

Skal du på stranden eller ut på tur kan du også blande kun isbiter av kaffe med en god plantemelk, så har du klar iskaffe når isbitene har smeltet.

Hvordan

Ingredienser

  • Kaffe

Fremgangsmåte

  1. Hell kaffen i en isbitform og ha i fryseren i minst 4 timer.

Isbitene kan brukes i iskaffen eller til å lage en deilig drink, feks en espresso martini.

Bildet av espresso martini er lånt fra Anisa Sabet

Nyt, spesielt på en varm sommerdag!

// Anette

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbake til blogg

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Følg meg i sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Snapchat

Opphavsrett 2021 | Designet av Station Seven