
Hva Mandelsmør med havsalt, eller nøttesmør generelt, kan brukes som pålegg, i smoothie, på yoghurten, i kakeoppskrifter, til frukt og masse masse mer. Jeg elsker både smaken og den kremede konsistensen!
Les merMat, livsstil & foto
Hva Mandelsmør med havsalt, eller nøttesmør generelt, kan brukes som pålegg, i smoothie, på yoghurten, i kakeoppskrifter, til frukt og masse masse mer. Jeg elsker både smaken og den kremede konsistensen!
Les merHva Hvorfor ikke inkludere knasende sprø grønnkålchips i helgekosen? Det er så godt og så enkelt å lage, for ikke å snakke om hvor sunt det er. Ja, det tror jeg faktisk alle kan være enige om og hvorfor kan du lese mer om under. Så jeg koser meg faktisk med grønnkålchips hver dag om jeg vil!
Les merHva Hjemmelaget syltetøy er så enkelt å lage, enklere enn mange tror, og så smaker det så mye bedre! Jeg lager syltetøy av mange forskjellige frukter og bær, i ulike kombinasjoner og med ulike smakstilsetninger som for eksempel kanel, vanilje, ingefær eller chili. Jeg bruker naturlig søtning i form av honning eller lønnesirup, og noen ganger lucuma pulver, som er en tørket superfrukt med karamellsmak. Jeg bruker økologisk gelatin for å gjøre syltetøyet mer fast, samtidig som det tilfører næring som er oppbyggende for tarmen. Jeg bruker også saft fra sitron for bedre holdbarhet og sitronskall for smakes skyld, men også fordi de små tarmbakteriene elsker sitronskall.
Les merHva Restriksjoner i matveien kan være krevende og for mange kan en reise virke umulig. Det krever mer planlegging i forkant og underveis, og litt ekstra plass i bagasjen, men det er absolutt mulig. Jeg tar med egen mat til reisedagen og til å ha et lite utvalg underveis. Jeg planlegger også hva jeg skal ha klart etter ferien, slik at jeg ikke kommer hjem til et helt tomt kjøkken.
Les mer